Horoskop for Jomfru

23. august - 22. september

Stjernetegnet Jomfru er et såkaldt jordtegn. Jomfruen er jordbunden, flittig, pertentlig, arbejdsom og særdeles ansvarlig. Jomfruen tror tit og ofte, at den er kommet her til jorden for at tjene andre, hvilket den gør i stor udstrækning. Jomfruen har øje for detaljer, og den stræber efter at forfine og forbedre alt, der er omkring den. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Jomfruen.

Dagens horoskop for Jomfru

7. december

Du har en god sparringspartner, som du kan tale med om alt i øjeblikket. Befinder din egen partner sig langt væk, får I stadig talt meget sammen.  

Ugens horoskop for Jomfru

Uge 49

Nye kontakter bliver aktuelle, og det kan både være en kærlig kontakt, du får skabt, eller møde med mennesker, der søger din viden. Du bliver på den måde enten underviser eller mentor for en sådan person, der i den grad suger din viden til sig. Når det gælder kærlige forbindelser, så kan du forlænge weekenden, og tage på en tur sammen med din bedre halvdel. Det er en god måde at pleje jeres forhold på.

Månedens horoskop for Jomfru

december 2023

Julehyggen stråler fra de hjemlige rammer, og her fra starten af december er det muligt at bruge energien på dine helt egne interesser. Romantiske forbindelser eller det at pleje dit parforhold er tid, der er godt givet ud. Der er gode oplevelser at få sammen med andre, også med dem, der har med din arbejdsdag at gøre. Et par dage før jul vender du igen opmærksomheden mod hjem og familie. Mellem jul og nytår må du lade op.

Årets horoskop for Jomfru

2023

Året som helhed

Du befinder dig i nogle vigtige overvejelser om væsentlige retningsskift lige først i det nye år. Du tøver og har brug for en længere tænkepause, og først omkring den 10. februar er retningsskiftet en realitet. Fra slutningen af marts og frem til midten af juni vender store og radikale forandringer op og ned på din hverdag.

Som Jomfru er du kendt og respekteret for din altid flittige og arbejdsomme indsats. På den måde gør du dig særligt bemærket i årets første to måneder, og opgaver der er startet tilbage i august sidste år, kan du endelig få afsluttet ved udgangen af marts. Herefter kan du med god samvittighed skrue ned for din indsats, hvis du tillader dig selv det.

Udvikling af dine intellektuelle evner optager dig i april, maj og frem til midten af juni. Her er kurser, uddannelse, filosofi og rejser med til at udvide din horisont. Det vil berige dig, hvis du finder ud af, at andre kan gøre gavn af dine erfaringer.

Den eftertænksomhed og planlægning, der optager dig fra starten af året, er også det, der optager dig ved årets slutning.

 

Kærlighed og samvær

Året starter intenst, kærligt, og du bliver draget af andre med en særlig udstråling. En gunstig udvikling i dit parforhold gennem 2022 er det, der får samlivet til at køre i et højere gear. Fra midten af maj falder der mere ro over især din partner, og det gør også jeres forhold mere trygt. I har stadig en lyst til nye oplevelser, og det vil være fint at udleve ved at rejse sammen fra midt i maj og en måneds tid frem. Måske er det også en måde at falde til ro på.

August og september er en glimrende tid for relationer, og i parforholdet er det let at få talt sammen om alt fra fælles værdier til, hvordan dagligdagens praktiske gøremål klares. Kigger du efter en partner i løbet af året, er du generelt kritisk, og det synes næsten at være skæbnebestemt, hvis du vælger at prøve lykken.

 

Hjem og familie

Der er stor aktivitet blandt dine familiemedlemmer, og frem til foråret bliver det derfor ikke let at samles i den brede familie, da alle har meget at se til. Lidt anderledes forholder det sig for den del af familien, du lever samme med. Her vil større ændringer i hverdagen give behov for fælles opbakning i løbet af marts og flere måneder frem. Er det tidens sparekrav, der får konsekvenser for jer alle, kan du glæde dig over evnen og viljen til at tackle disse sammen.

Der er brug for stabilitet, når det gælder dine fysiske rammer, og derfor er det ikke oplagt at flytte i år. Du kan dog godt vælge at bruge penge på at forbedre din bolig. En stabil forbindelse søger du også især efter midten af maj til den del af din familie, der bor længere væk eller måske endda i udlandet. En hyppig kontakt eller gensidige besøg er vigtige.

 

Sundhed og velvære

Det at have en sund livsstil ligger dig altid på sinde, og i løbet af de sidste mere end to år har du gjort en særlig indsats i den anledning. Hvis det samtidig har været en periode med udfordringer, er du derfor stærkt motiveret for at ændre livsstil. Psykens påvirkning af fysikken vækker stor interesse, og det er muligt, du søger mere viden om dette emne.

 

Årets muligheder

Du får chancen for at lægge helt nye rammer for dit liv.