Glæd dig selv med BILLED-BLADET

Bestil et abonnement på BILLED-BLADET - så sørger vi for, at du modtager bladet hver uge.

Bestil et abonnement på BILLED-BLADET - så sørger vi for, at du modtager bladet hver uge.

Få dit blad sendt direkte hjem i din postkasse. Se her hvor nemt det er!

Med et abonnement på BILLED-BLADET sikrer du dig selv alt det bedste indhold om de kendte og kongelige – hver uge. Og vi sørger for, at bladet lander hjemme hos dig.

TILBUD

Lige nu har vi tre fine tilbud til dig med besparelser på op til 687,40 kr.

Klik på linket her og se vores aktuelle tilbud på abonnement.

OBS! Alle tilbud i artiklen kan være tidsbegrænset.
Klik på links for at se aktuelle og gældende tilbud.

BILLED-BLADET er Danmarks royale ugeblad, og bladet har Danmarks flotteste og bedste dækning af de kongelige familier i ind- og udland. Vores journalistik er troværdig, positiv og underholdende, og vi sætter en ære i at lave det bedste af det bedste indhold med alle de kendte fra TV, film, musik og sport, også når vi står på den røde løber for at kunne bringe de smukkeste billeder fra gallafester og premierer. BILLED-BLADET har også Danmarks suverænt bedste og mest overskuelige TV-blad med en komplet guide til ugens film og TV-programmer samt masser af kryds og quiz til hygge og underholdning.

Abonnementsbetingelser

Som abonnent modtager du dit blad i løbende abonnement på udgivelsesdatoen, dog er der op til 5 dages leveringstid til udlandet. Du skal være over 18 år for at kunne oprette et abonnement. Er du under 18 år, skal vi have dine forældres eller din værges samtykke. Gaveabonnementer kræver, at modtager og betaler er ikke er samme person. Hvis navnet på modtager og betaler er ens, oprettes abonnementet som et almindeligt løbende abonnement. Hvis der oprettes flere abonnementer på det samme blad til den samme person på den samme adresse og i samme periode, leveres bladene i forlængelse af hinanden. Dette kræver dog, at navne og adresse på abonnenten er fuldstændig identiske.

Kontakt kundeservice:
Du kan kontakte Aller Medias kundeservice på tlf. 72 34 20 70, e-mail: [email protected] eller via allerservice.dk. Du bedes oplyse dit kundenummer ved alle henvendelser. Købelovens mangelregler finder anvendelse på både gaven og dit blad. Har du klager over dit abonnement, bedes du altid først kontakte Aller Medias kundeservice.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden